Bemutatkozás

Rólam

A Nemzetközi Masszázsakadémián végeztem Gyógy- és Sportmasszőrként, gyakorlati időmet az ORFI Kórházban töltöttem. Szintén az Akadémián szereztem meg a nyirokmasszázs képesítésemet.

Büszke vagyok rá, hogy Bánszky Judittól tanulhattam meg a reflexológiát, melyet a kezdetektől rendkívül hatásosan alkalmazok.

Hiszek abban, hogy folyamatosan tanulni, fejlődni kell, ezért törekszem tudásom frissen tartására, újabb és újabb technikák elsajátítására a hozzám fordulók hatékonyabb segítése érdekében.
Ezért tanultam meg a KoroKan masszázst is, mely egy keleti masszázstechnika az energiahiányos állapotok megszüntetésére, mozgásszervi fájdalmak enyhítésére.
Akut vagy krónikus izom-, vagy ízület bántalmak, fájdalom megszüntetésre sikeresen alkalmazom a különböző fascia (kötőszöveti) alapú kezeléseket egymással kombinálva: FDM (Fascia Distórziós Modell - Typaldos-módszer), Kinesio-Tape-et (orvosi ízület-, izomragasztási technika), Medical Flossing-ot (forradalmian új, rendkívül hatásos kezelés), valamint trigger- és tenderpont kezelések.

Kezeléseimet a XVI. kerületben végzem, az Erzsébetligeti uszodában (XVI., Újszász u. 106., bejárat a Jógaliget felől).

© 2017 Hokka Kreatív Kft. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el